Η Γιουβέντους πραγματοποίησε μία κακή χρονιά σε Ευρώπη και Serie A, με αποτέλεσμα να "συμβιβαστεί" με το Κύπελλο Ιταλίας το οποίο κατέκτησε στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα. Η "Γηραιά Κυρία" μοιάζει έτοιμη για αλλαγές και θέλει να εξοικονομήσει χρήματα από τις μεταγραφές, με την Αλ Νασρ να ενδιαφέρεται για τον Βόιτσεχ Σέζνι.

Σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Σέζνι βρίσκονται Γιουβέντους και Αλ Νασρ

Το δικό του ρόλο στις μεταγραφές της Αλ Νασρ φέρεται πως έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο διεθνή να παρατηρεί το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα στη θέση του τερματοφύλακα, με την επιλογή του Οσπίνα να μην δικαιώνει κανέναν.

Ένας από τους παίκτες που γνωρίζει από τη μεταξύ τους συνύπαρξη στη Γιουβέντους είναι ο Βόιτσεχ Σέζνι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να είναι βασικός τα τελευταία χρόνια μετά την αποχώρηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα, η Αλ Νασρ έχει ήδη καταθέσει μία πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Σέζνι, με τον ίδιο τον παίκτη να αποφασίζει για την τύχη του, μιας και η ιταλική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντι Γκριγκόριο.