Ο Ολυμπιακός έκανε και επίσημη την ανανέωση συμβολαίου του Κωνσταντίνου Τζολάκη, με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα φιλικά παιχνίδια με Γερμανία, Μάλτα.

Η συμφωνία που έκανε ο Ολυμπιακός με τον Τζολάκη είναι για τρία χρόνια με σούπερ αύξηση των αποδοχών του. Μια συμφωνία που έγινε επίσημη μέσω των social media των "ερυθρολεύκων".

6249623
6249624
6249625
6249626




Ο 21χρονος τερματοφύλακας πήρε φανέλα βασικού λίγο μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο των "ερυθρόλευκων". Η απογείωση του ήταν άμεσα με κερασάκι στην τούρτα τα τρία πέναλτι που έβγαλε στην ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για τα προημιτελικά του Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nlco6n1weh)

Ο Τζολάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του.

Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 47 παιχνίδια και έχει κρατήσει 19 φορές το μηδέν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 100 συμμετοχές (Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Β’, Ολυμπιακό Κ19, Πλατανιά Κ19).

Τζολάκης: "Έμεινε στον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς μου"

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ανέφερε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στον Ολυμπιακό, θα παραμείνω στην ομάδα της καρδιάς μου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας δώσει πρωτάθλημα και Κύπελλο και να έχουμε μια ανάλογη πορεία στο Europa League, όπως ήταν η φετινή στο Conference League".