Το ένα... μπαμ μετά το άλλο είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τα δημοσιεύματα για συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ.

Κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Πάντερ η Μπαρτσελόνα

Μετά την πρόσληψη του Πεναρόγια στον πάγκο των "μπλαουγκράνα", η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις πρώτες της κινήσεις για μεταγραφές με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ για τη νέα χρονιά σε Euroleague και ACB.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Marca για συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια, έρχεται ακόμη ένα δημοσίευμα που εμπλέκει την Μπαρτσελόνα με τον Κέβιν Πάντερ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνεργαστούν.

Η ισπανική ομάδα προσπάθησε και στο παρελθόν να υπογράψει τον Αμερικάνο γκαρντ, αλλά τελικά ο Πάντερ επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρτιζάν, κάτι όμως που την φετινή χρονιά δεν φαίνεται πως πήγε καλά για κανέναν από τους δύο εμπλεκόμενους.

Ο αποκλεισμός της σέρβικης ομάδας από τα Playoffs της Euroleague και οι δύο ήττες από τον Ερυθρό Αστέρα στο πρωτάθλημα της Σερβίας και την ΑΒΑ Liga, έκαναν τον Πάντερ να σκεφτεί ξανά τη μετακόμιση του στη Βαρκελώνη, με τους "μπλαουγκράνα" να σκέφτονται έντονα την περίπτωση του.