Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Euroleague, ενώ στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Μπόνζι Κόλσον έδειξε πως αν του δοθεί ο κατάλληλος χώρος μπορεί να "σκοτώσει τον αντίπαλο του, με τον Αμερικάνο φόργουορντ να βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ομάδων για μεταγραφή.

Η μισή Euroleague στα... πόδια του Κόλσον για τη μεταγραφή του

Ο Εργκίν Αταμάν είδε γρήγορα στα παιχνίδια κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ τη ζημιά που ήταν έτοιμος να του κάνει ο Μπόνζι Κόλσον, δείχνοντας το ταλέντο του και στην επίθεση στα Playoffs της Euroleague και δεν στάθηκε μόνο στην εξαιρετική του άμυνα.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ βρίσκεται στις επιλογές διαφορών ομάδων, με την Αναντολού Εφές να βρισκόταν μπροστά από τις υπόλοιπες στην διεκδίκηση για την υπογραφή του παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα τελευταία δημοσιεύματα όμως αναφέρουν πως στην... κούρσα για τη μεταγραφή του Κόλσον έχει έχει δυνατά και η Φενερμπαχτσέ, με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του.



Όπως είναι αναμενόμενο και η ίδια η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον 28χρονο φόργουορντ, ενώ σε σκέψεις έχει μπει και η Παρτιζάν, που ψάχνει παίκτες για να παρουσιαστεί καλύτερη την καινούργια χρονιά.