Το... σήριαλ που ακούει στο όνομα Μάριο Χεζόνια φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει στο τέλος του, όπως οι περισσότεροι περίμεναν, με την Μπαρτσελόνα να αλλάζει απόφαση για τη μεταγραφή του Κροάτη γκαρντ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στη Euroleague.

Αλλάζει γνώμη η Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Χεζόνια - Παραμονεύει ο πρωταθλητής της Euroleague Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Μάριο Χεζόνια βρισκόταν με το 1,5 πόδι στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, με τους "μπλαουγκράνα" να συμφωνούν μαζί του για τετράετες συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις που έκανε ο Κροάτης φόργουορντ μετά το τέλος των τελικών της ACB κόντρα στη Μούρθια που ευχαρίστησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και πως θα ήθελε να παραμείνει για πολλά χρόνια εκεί.

"Στη Μαδρίτη με καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες, όταν είπαν σκατά για μένα ότι ήταν ψέμα και θα ήθελα να ανταποδώσω όλη αυτή τη στοργή με περισσότερα χρόνια επιτυχίας. Θα ήθελα να δώσω στη Ρεάλ Μαδρίτης και στους οπαδούς μας πολλούς άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να συμβεί."

Οι δηλώσεις αυτές σύμφωνα με την Mundo Deportivo έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να μη θέλουν να υπογράψουν πλέον τον Μάριο Χεζόνια, καθώς θεωρούν πως τους "χρησιμοποιεί" για να ανεβάσει την προσφορά των "μερέγχες" στον παίκτη.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την κατάκτηση της Basket League είναι έτοιμος να βγει στην αγορά για να ψάξει να βρει παίκτες, με τον Κροάτη μπασκετμπολίστα να έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν την προτίμηση του για τους "πράσινους" και τους οπαδούς του.