Λίγη ώρα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Απόστολου Σίσκου στον τελικό των 200μ. ύπτιο και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Βελιγραδίου, ήταν η σειρά για την Άννα Ντουντουνάκη να κατακτήσει την τρίτη θέση στον τελικό των 50. πεταλούδα.

"Χάλκινη" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού στίβου η Άννα Ντουντουνάκη

Συνεχίζεται η εξαιρετική παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Βελιγραδίου, με την Άννα Ντουντουνάκη να τερματίζει στην τρίτη θέση στον τελικό των 50μ. πεταλούδα και να κατακτάει το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χάρισε το πέμπτο μετάλλιο στην Ελλάδα, λίγη ώρα μετά την απίστευτη εμφάνιση του Απόστολου Σίσκου στα 200μ. ύπτιο. Η Ντουντουνάκη ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο βάθρο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην καριέρα της, μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα το 2021.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d245sfvzi6s1)
Το αίμα της πίσω πήρε ουσιαστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που έψαχνε αυτό το μετάλλιο πάρα πολύ, καθώς στις δύο τελευταίες της προσπάθειες σε αυτό το επίπεδο, είχε ισάριθμες τέταρτες θέσεις, κάτι βέβαια που την βοήθησε τελικά να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d246awrv5349)