Η Εθνική Ελλάδος κινείται σε ρυθμούς... Προολυμπιακού τουρνουά, εκεί όπου από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου θα διεκδικήσει στο ΣΕΦ την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η "γαλανόλευκη" έχει βγάλει αρκετά καλά στοιχεία με τον Βασίλη Σπανούλη στο "τιμόνι" τόσο στο φιλικό με την Πολωνία όσο και στην πρεμιέρα της στο τουρνουά "Ακρόπολις" κόντρα στο Μαυροβούνιο το οποίο "διέλυσε" με 86-57.

Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην "επίσημη αγαπημένη" είναι γεγονός, με τον "Greek Freak" να προπονείται κανονικά στη σημερινή (26/06) προπόνηση και να φωνάζει "παρών" για το αυριανό (27/06) φιλικό με τις Μπαχάμες. Η προπόνηση της Ελλάδας είχε και... εκπλήξεις αφού βρέθηκαν στο ΣΕΦ οι δυο θρύλοι της Εθνικής και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς οι οποίοι μίλησαν στους Έλληνες διεθνείς με λόγια... καρδιάς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπόνηθηκε σε φουλ ρυθμούς ενόψει του φιλικού της Εθνικής με τις Μπαχάμες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο φιλικό με το Μαυροβούνιο λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρούσε ωστόσο πλέον νιώθει καλύτερα, ανέβασε... στροφές και προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στην γάμπα. Ο "Greek freak" μπορεί να υπολογιστεί κανονικά από τον Βασίλη Σπανούλη στο φιλικό με τις Μπαχάμες (27/06) στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Ο προπονητής της "γαλανόλευκης" είχε ούτως η άλλος τονίσει ότι ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στις Μπαχάμες για να βρει αγωνιστικό ρυθμό στην πρόβα "τζενεράλε" λίγο πριν ξεκινήσει το Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ.

papaloukas_diamantidis


Διαμαντίδης, Παπαλουκάς: "Η γενιά σας αξίζει να χαρεί κάτι μεγάλο με την Εθνική ομάδα που ενώνει όλους τους Έλληνες"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να εμψυχώσουν τους Έλληνες διεθνείς ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά και πέρα από τους συμβουλές στο... μπασκετικό κομμάτι τους μίλησαν με λόγια καρδιάς.

Αρχικά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στη συνέχεια τους ανέφεραν μεταξύ άλλων πως η γενιά τους αξίζει να χαρεί κάτι μεγάλο με την Εθνική ομάδα που είναι η μοναδική που ενώνει όλους τους Έλληνες"Εχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Ελληνες", κάποια από τα λόγια των Διαμαντίδη και Παπαλουκά.