O Oλυμπιακός ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Βιθέντε Ιμπόρα που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Λεβάντε, στράφηκε στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του για την μεσαία γραμμή. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντάνι Γκαρθία που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και είναι ο "εκλεκτός" του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που τον γνωρίζει καλά από την συνεργασία τους στην Ειμπάρ. Η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο Ισπανός χαφ αναμένεται εντός της ημέρας (02/070 στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Μετά από έξι σεζόν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Ντάνι Γκαρθία ήθελε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο οποίος θα τον βρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός κεντρικός μέσος έρχεται στους "ερυθρόλευκους" με τις... ευλογίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον οποίο είχε συενργαστεί στην Έιμπαρ την τριετία 2015-18 όπου υπό τις οδηγίες του Βάσκου τεχνικού είχε 105 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αφού ο Γκαρθία ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και θα ανακοινωθεί και με τη... βούλα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Ο Ισπανός "κουβαλά" αρκετή εμπειρία στις... πλάτες του καθώς μόνο σε επίπεδο La Liga μετρά πάνω από 300 συμμετοχές. Με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κατέγραψε συνολικά 195 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ.