Το... σίριαλ του καλοκαιριού με τον Μάριο Χεζόνια έλαβε και επίσημα τέλος! Το όνομα το κροάτη φόργουορντ είχε συνδεθεί με τη Μπαρτσελόνα, τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ δεν απέκλειε και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο NBA ωστόσο ο ίδιος πήρε την απόφαση του η οποία θα τον βρει κάτοικο Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η Ρεάλ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χεζόνια ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2029!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Μάριο Χεζόνια έως το 2029

Μπορεί η παραμονή του Μάριο Χεζόνια να πέρασε από... σαράντα κύματα, παρ΄όλα αυτά η Ρεάλ βρήκε την "χρυσή" τομή με τον Κροάτη φόργουορντ ο οποίος αποφάσισε να ανανώσει έως το 2029 και να παραμείνει στους Μαδριλένους με τους οποίους έχει πανηγυρίσει κάθε τίτλο. Με τη φανέλα της "Βασίλισσας" την οποία φορά την τελευταία διετία, έχει κατακτήσει συνολικά 1 Euroleague, 1 Liga Endesa, 1 Copa Del Rey και 2 ισπανικά Super Cup.


Μάλιστα, υπήρχαν έντονες φήμες ότι θα επέστρεφε ξανά στη Μπαρτσελόνα όμως τα μέσα της Ισπανίας είχαν αναφέρει ότι "χάλασε" η μεταγραφή του εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του μετά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος. 
Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Χεζόνια τον οποίο και θα δούμε στο Προολυμπιακό Τουρνουά με την Κροατία, κατέγραψε 38 συμμετοχές στην Euroleague όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 10.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ