Tο «Costa Navarino» δεν είναι απλώς ένας προορισµός όπου ο Μοχάµεντ Σαλάχ νιώθει ότι κάνει αληθινές διακοπές: του φέρνει και γούρι. Το πρωί της Πέµπτης 27 Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ο 32χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ θα είναι ο σηµαιοφόρος της Αιγύπτου στους Ολυµπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι.

Ο Σαλάχ έκανε µια νέα αρχή και ο ίδιος µετά τη λήξη της σεζόν και τη φυγή του Γιούργκεν Κλοπ από το τιµόνι της Λίβερπουλ, η οποία έχει ήδη µπει σε συζητήσεις για την ανανέωση του συµβολαίου του. Πήρε τα µαλλιά µε την... ψιλή και έκανε διακοπές µε την οικογένειά του στην Πύλο και στο «Costa Navarino».

Ο «Αιγύπτιος βασιλιάς» πόσταρε µάλιστα φωτογραφίες ηµίγυµνος και σµιλευτός από τη µέση και πάνω, µε τις κόρες του, Μέκα και Κάνιαν, αλλά και απλώς ένα πλάνο της θάλασσας. Ο προορισµός του έµεινε κρυφός, αλλά έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι βρίσκεται στην Πελοπόννησο, την οποία εκτιµά ιδιαιτέρως, όπως και όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, το φόντο στη φωτογραφία όπου ο ίδιος είναι µόνος του θυµίζει πολύ ελληνική παραλία, παρόλο που η εν λόγω υπόθεση µπορεί να είναι βεβιασµένη. Εξάλλου, ο Σαλάχ έχει κολλήσει µε τον Κώστα Τσιµίκα, ο οποίος, πάντως, ενδεχοµένως να αποχωριστεί τον Αφρικανό φίλο του, καθώς, παρά το γεγονός πως ανανέωσε το συµβόλαιό του µε τη Λίβερπουλ µεσούσης της περασµένης σεζόν, φέρεται να µην υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της οµάδας, Αρνε Σλοτ, ενώ η Λίβερπουλ ψάχνει χρήµατα για να προχωρήσει στην ενίσχυσή της, µε βάση το πλάνο του Ολλανδού τεχνικού, πρώην της Φέγενορντ.

Σαλάχ και Τσιµίκας επιδίδονται και σε εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, αφού έχουν απαθανατιστεί πάνω σε καµήλες κατά την προετοιµασία της Λίβερπουλ στο Ντουµπάι το 2022, ενώ ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε ζητήσει πληροφορίες για τη Μύκονο το περασµένο καλοκαίρι από τον 28χρονο ακραίο αµυντικό. Μάλιστα, όταν αντίκρισε τον Τσιµίκα την πρώτη ηµέρα της προετοιµασίας της Λίβερπουλ για τη σεζόν 2023-24, ο Σαλάχ αναφώνησε το επικό «ε, µ@#$κα», να προχωρήσει στην ενίσχυσή της, µε βάση το πλάνο του Ολλανδού τεχνικού, πρώην της Φέγενορντ. Σαλάχ και Τσιµίκας επιδίδονται και σε εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, αφού έχουν απαθανατιστεί πάνω σε καµήλες κατά την προετοιµασία της Λίβερπουλ στο Ντουµπάι το 2022, ενώ ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε ζητήσει πληροφορίες για τη Μύκονο το περασµένο καλοκαίρι από τον 28χρονο ακραίο αµυντικό. Μάλιστα, όταν αντίκρισε τον Τσιµίκα την πρώτη ηµέρα της προετοιµασίας της Λίβερπουλ για τη σεζόν 2023-24, ο Σαλάχ αναφώνησε το επικό «ε, µ@#$κα», νων», µε 350.000 λίρες την εβδοµάδα και ένα συµβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Η Λίβερπουλ του έχει δώσει διορία να απαντήσει στην πρόταση που του έχει υποβάλει, µε τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως δύσκολα θα την απορρίψει. Πάντως, οι «κόκκινοι» φέρεται να έχουν πρόβληµα µε τη συµµετοχή του Σαλάχ να συµµετέχει στους Ολυµπιακούς Αγώνες 2024 µε την ποδοσφαιρική οµάδα της Αιγύπτου, στο τουρνουά που αρχίζει στις 24 Ιουλίου. Η διοργάνωση τελειώνει στις 11 Αυγούστου και στις 17 του ίδιου µήνα αρχίζει η Premier League.

sti_mukono
me_konto_kourema
diakopess
me_tin_kori_toy
me_freddo


Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ