Ένας από τους παίκτες που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο μισό της σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάληψη την τρίτης θέσης από τους "ερυθρόλευκους" στη Super League αλλά και στην κατάκτηση του Conference League.

Κορυφαίο γκολ της Super League εκείνο του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε από την πρώτη του κιόλας θητεία στον Ολυμπιακό είχε αποδείξει πως μπορεί να περάσει οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν βρει μπροστά του. Στην Premier League με τη φανέλα της Γουλβς έμαθε όμως και πως να τελειώνει τις φάσεις και να γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικός.

Μπήκε από την αρχή στα... βαθιά, καθώς δεν έκανε προετοιμασία και αγωνίστηκε σχεδόν αμέσως με τους "ερυθρόλευκους", με αποτέλεσμα να περάσει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά και κούρασης κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Από τη στιγμή όμως που ανέβαλε την τεχνική ηγεσία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όλα άλλαξαν.

Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να βρήκε το... κουμπί του Ποντένσε, ο οποίος πραγματοποίησε ένα ασύλληπτο δεύτερο μισό της σεζόν και βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Europa Conference League με αρκετές ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα σκόραρε πολλά και εντυπωσιακά γκολ.

Ένα από αυτά το πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους Πειραιώτες να φεύγουν νικητές από τη Θεσσαλονίκη με 1-4. Το γκολ αυτό αναδείχθηκε μάλιστα ως το καλύτερο του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2023/24.

Δείτε το γκολ στο 3:23

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - PAOK TV