Την ευκαιρία να γίνει ακόμη ένας Έλληνας του εξωτερικού που θα αγωνιστεί στη Bundesliga θα αξιοποιήσει ο Μανώλης Σάλιακας. Ο αμυντικός της Ζανκτ Πάουλι έκανε δύο πολύ καλές χρονιές στη Bundesliga 2 και ο σύλλογος τον αντάμειψε με ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρέμεινε στη Ζανκτ Πάουλι ο Μανώλης Σάλιακας και θα παίξει Bundesliga

Έτοιμος να λάμψει στο κορυφαίο επίπεδο της Γερμανίας είναι ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Ζανκτ Πάουλι, ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν από τους βασικούς πυλώνες που βοήθησαν την ομάδα να ανέβει στη Bundesliga.

Στα δύο χρόνιας παρουσίας τη Bundesliga 2 με την φανέλα της Ζανκτ Πάουλι - μετά τη φυγή του ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννιναέχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 69 φορές έχοντας απολογισμό έξι γκολ. Ο Σάλιακας στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου ανέφερε:



"Έχω περάσει ήδη δύο όμορφα και πετυχημένα χρόνια στη Ζανκτ Πάουλι. Δεν είναι μυστικό ότι νιώθω πολύ άνετα στο κλαμπ και την πόλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είναι στη διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Τώρα ελπίζω ότι θα συνεχίσω να το ξεπληρώνω με καλές εμφανίσεις."