Η Ισπανία ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στον ημιτελικό του Euro 2024 και η πρώτη φιναλίστ ομάδα μετά τη νίκη της επί της Γαλλίας! Οι Ισπανοί, που κατά γενική ομολογία παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο της διοργάνωσης, "έκλεισαν" ραντεβού για τον μεγάλο τελικό της 14ης Ιουλίου. Ποιος να το έλεγε στον Άλβαρο Μοράτα ότι ενώ πανηγύριζε, θα κατέληγε... τραυματίας και μάλιστα από σεκιούριτι, σ' ένα από τα πιο απίστευτα περιστατικά που έχουν συμβεί στα γήπεδα!

Ο Άλβαρο Μοράτα τραυματίστηκε από σεκιούριτι στο Euro 2024

O Άλβαρο Μοράτα είχε την ατυχία να τραυματιστεί μετά τη λήξη του ημιτελικού της Ισπανίας με τη Γαλλία και μάλιστα για έναν ανεπανάληπτο λόγο. Όλα ξεκίνησαν όταν και πανηγύριζε μετά το φινάλε του αγώνα τη σπουδαία πρόκριση με τους συμπαίκτες του και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ένας οπαδός.



Απευθείας, η ασφάλεια του γηπέδου κινητοποιήθηκε προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των παικτών. Ένας από τους σεκιούριτι, στην προσπάθειά του να πιάσει τον εισβολέα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει άθελά του στο πόδι τον Μοράτα, ο οποίος έδειξε να πονά αρκετά και να αποχωρεί κουτσαίνοντας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2lbduw0v74h)