Η παρουσία της Σερβίας στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024 ήταν επιεικώς απογοητευτική. Η "τρομακτική" επιθετική της γραμμή δεν εμφανίστηκε ουσιαστικά στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα οι "πλάβι" να αποχωρήσουν πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου.

Παραμένει ο Στοΐκοβιτς στον πάγκο της Σερβίας παρά το κακό Euro 2024

Από την αρχή του Euro 2024 ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς παρουσιαζόταν ως ο πιο άπειρος προπονητής των ομάδων στη διοργάνωση. Οι εμφανίσεις της Σερβίας δικαίωσαν τις προβλέψεις σε απόλυτο βαθμό με τους "πλάβι" να αποκλείονται από τη φάση των ομίλων χωρίς νίκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d29eo3nkrknd)
Οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι "βεντέτες" της χώρας έβαλαν τα μεγάλα... μέσα για να απομακρύνουν από την πάγκο της Σερβίας τον προπονητή, απειλώντας με αποχώρηση, με τους Ντούσαν Τάντιτς και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς να πρωτοστατούν στην "εξέγερση".

Ένα δημοσίευμα της MozzartSport όμως αναφέρει πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έχει αποφασίσει να διατηρήσει τον Στοΐκοβιτς στην τεχνική ηγεσίας, καθώς θεωρούν πως παρά τις αποτυχίες σε Euro 2024 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα τα καταφέρει στο μέλλον.

Ο "Πίξι" όπως τον αναφέρουν έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, γεγονός που θα του αποφέρει μεγάλη αποζημίωση σε περίπτωση που αποδεσμευτεί. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει να πάρει μία δύσκολη απόφαση ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες για το καλό του ποδοσφαίρου της χώρας.