Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο έχει ξεκινήσει την πορεία του με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στον αγώνα κόντρα στη Φαρένσε, ενώ στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Θέλτα πρόλαβε να γλιτώσει σοβαρό τραυματισμό από... σκαλιά και να πετύχει δύο τέρματα για την ομάδα του.

Απίστευτο ξεκίνημα του Παυλίδη στην Μπενφίκα

Η Μπενφίκα αναγκάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Παυλίδη από την Άλκμααρ και ο Έλληνας επιθετικός έχει βαλθεί να αποδείξει πως... αξίζει τα λεφτά του από τα φιλικά προετοιμασίας μάλιστα.

Ο Παυλίδης κατάφερε να γλιτώσει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο 5ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Θέλτα, καθώς στην προσπάθεια του να προλάβει μία μπάλα, κατέληξε στα σκαλιά πέφτοντας άσχημα με τη μέση συνεχίζοντας όμως κανονικά την αναμέτρηση.



Ο Έλληνας επιθετικός όχι μόνο δεν έγινε αλλαγή, αλλά οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Μπενφίκα μετά τη μεταγραφή του, καθώς είχε σκοράρει και στην αναμέτρηση κόντρα στη Φαρένσε στο πρώτο φιλικό της πορτογαλικής ομάδας.



Ο Βαγγέλης Παυλίδης σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να δείξει πόσο "καυτός" είναι και στο 28ο λεπτό με εντυπωσιακό "σκάψιμο" έκανε το 2-0 για την ομάδα του, αποδεικνύοντας το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε από την Αλκμάαρ.