Γιώργος Πρίντεζης. Ή μάλλον καλύτερα η... σημαία του Ολυμπιακού! Ένας παίκτης που έχει γράψει με "χρυσά" γράμματα το όνομα του στην "ερυθρόλευκη" ιστορία θα βιώσει συγκινητικές στιγμές στις 6 Σεπτεμβρίου όταν θα δει να αποσύρεται στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του με το νούμερο 15. Μια φανέλα που "έλαμψε" στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε την συλλεκτική φανέλα που θα φορούν οι "ερυθρόλευκοι" στην φιλική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας!

Η ξεχωριστή συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Πρίντεζη

Η φανέλα με το νούμερο 15 του Γιώργου Πρίντεζη με το περίφημο... πεταχτάρι, θα βρεθεί δίπλα στις υπόλοιπες φανέλες των "θρύλων" του Ολυμπιακού, όπως είχε συμβεί και με τον Βασίλη Σπανούλη. Οι Πειραιώτες στο φιλικό με τη Μακάμπι που θα γίνει προς τιμή του Πρίντεζη και έχουν ήδη βγάλει... φτερά 6.000 εισιτήρια, θα φορούν μια ξεχωριστή φανέλα η οποία θα είναι κόκκινη με χρυσές λεπτομέρειες.

Στην πλάτη της φανέλας υπάρχει η υπογραφή του Πρίντεζη, ενώ σε κάθε μία από τις διαθέσιμες φανέλες θα υπάρχει και από ένα κομμάτι από τις φανέλες που φόρεσε στην τελευταία σεζόν του (2021-2022) όταν και ανακοίνωσε ότι θα "κρεμάσει" τα μπασκετικά του παπούτσια.  Οι συλλεκτικές φανέλες είναι διαθέσιμες στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού.

printezhs_fanela
printezhs_olympiakos_sullektikh_fanela


Η συλλεκτική φανέλα του Πρίντεζη