Η αναμονή έφτασε στο... τέλος της! Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο λιμάνι για να συνεχίσει από εκεί που... σταμάτησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ο πανζουρλισμός για την άφιξή του καλά κρατεί. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, που για χατίρι του "έπεσαν" στη Euroleague, αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (25/07) στο ΣΕΦ και οι φίλαθλοι ετοιμάζουν τέτοια υποδοχή που θα "γκρεμιστούν" τα τείχη!


Ερυθρόλευκος... χαμός στο ΣΕΦ για τη μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Ντελίριο ενθουσιασμού επικράτησε όταν και η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε τη μεγάλη επιστροφή και άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ! Ο κόσμος μετρά... αντίστροφα για τη στιγμή που θα δει τον άλλοτε MVP της Euroleague να ντύνεται ξανά στα ερυθρόλευκα μετά το πολυαναμενόμενο happy end. Οι Πειραιώτες έχουν προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου με την επίσημη παρουσίαση του Σάσα στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το μεσημέρι της Πέμπτης (25/07) στις 15:00.

Στις 14:30 αναμένεται να γίνει... χαμός στο ΣΕΦ, αφού πλήθος κόσμου θα δώσει "ραντεβού" για να υποδεχθεί τον Βούλγαρο αστέρα όπως του... αρμόζει, με τη Θύρα 7 να κάνει κάλεσμα μέσω ανάρτησής της στους οπαδούς οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους "νότα" στη μεγάλη επιστροφή του Βεζένκοφ, ενός από τους πιο περιζήτητους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Όλοι αύριο στο ΣΕΦ στις 14:30 να υποδεχθούμε τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης, τον δικό μας Σάσα», ανέφερε σε ανάρτησή της η Θύρα 7.