Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μουστάφα Φαλ για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, κάτι που έγινε και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό.

Ήταν και η κατάλληλη στιγμή για τον Μουστάφα Φαλ αφού δεν στελεχώνει την Εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Εκμεταλλεύτηκε το... κενό του καλοκαιριού ώστε να καταφέρει να ξεκουραστεί και να αντιμετωπίσει έναν ζήτημα που είχε να κάνει με τις αναπνοές του.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του προβληματικού του ρινικού διαφράγματος. Κάτι που του χαλούσε τον ύπνο, αλλά τον δυσκόλευε κιόλας όταν οι σφυγμοί ανέβαιναν εν μέσω άσκησης.

Ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκας στους τελικούς της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω του κατάγματος που είχε υποστεί στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, πλέον είναι απαλλαγμένος από αυτό το πρόβλημα. Σε λίγες μέρες μάλιστα, θα... θρέψει και η μύτη του, οπότε θα είναι σε θέση να αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την περασμένη, έπαιξε 36 ματς στην Euroleague (τα 34 ως μέλος της πρώτης πεντάδας του Ολυμπιακού) και κατέγραψε στην στατιστική του 7,2 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα -όσο ήταν υγιείς- προσέφερε στην ομάδα του 7,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.