Στο στόχαστρο μεγάλων ιταλικών ευρωπαϊκών κλαμπ έχει μπει ο Χρήστος Παπαδόπουλος ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τζένοα, κάτι που φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από τους... συγκάτοικους του πρωταθλήματος! Ο 19χρονος στράικερ βρίσκεται στο στόχαστρο τότο της Γιουβέντους όσο και της Αταλάντα, όμως η "Γηραιά Κυρία" φέρεται πως κάνει γερό... μπάσιμο για να τον εντάξει στο ρόστερ της!

Κοντά στην Γιουβέντους ο 19χρονος Έλληνας φορ, Χρήστος Παπαδόπουλος

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τζένοα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ωσότο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, η Γιουβέντους βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Γένοβας προκριμένου να βρεθεί η "χρυσή" τομή και να επιτευχθεί το deal για τον 19χρονο φορ που είναι αρκετά... περιζήτητος.

Η Γιουβέντους δεν τον προορίζει για την ανδρική ομάδα αρχικά αλλά για την Κ23 του συλλόγου που αγωνίζεται στην Primavera.  Σημειώνεται ότι και στην Τζένοα αγωνίζεται στην U19, ενώ την περσινή σεζόν έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα όταν και αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της εκτός έδρας ισοπαλίας με την Μίλαν.


Με τη φανέλα της Τζένοα, ο Παπαδόπουλος κάνει πράγματα και... θαύματα τα οποία προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων. Το ταλέντο του δεν επερνά απαρατήρητο και αποτελεί πηγή... επένδυσης με φόντο το μέλλον για τις μεγάλες ομάδες. Σε 47 εμφανίσεις, σκόραρε 17 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, νούμερα που σίγουρα εντυπωσιάζουν.

Ο Έλληνας φορ ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου, στην συνέχεια μεταπήδησε στον Ηρακλή Λάρισας από τον οποίο αποχώρησε τον Αύγουστο του 2022 για να κάνει το μεγάλο βήμα σε μικρή ηλικία κα να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα.