Ο Κιλιάν Εμπαπέ το έχει πάει πλέον σε άλλο... επίπεδο αφού πέρα από την σπουδαία μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης που έσπασε όλα τα... κοντέρ, πέρα από την παγκοσμίου φήμης κλάσης του, θέλησε να κάνει και ένα καινούργιο βήμα στον επιχειρηματικό κόσμο του ποδοσφαρίου όπου πέρα από παίκτη πλέον είναι και ιδιοκτήτης ομάδας.

Ο Γάλλος αστέρας αγόρασε έναντι 20 εκατομμυρίων τη γαλλική Καέν που αγωνίζεται στην Ligue 2 και η πρώτη του μεταγραφή ως ιδιοκτήτης είναι ένα γνώριμο πρόσωπο για τους Έλληνες καθώς μας έχει... συστηθεί στην Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Πρώην χαφ του Ολυμπιακού η πρώτη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Καέν

Η πρώτη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Καέν είναι γεγονός και αυτή είναι ο... Γιάν Εμβιλά! Ο Γάλλος χαφ ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στη Γαλλία μετά από τέσσερα χρόνια όταν και είχε αποχωρήσει από την Σεντ Ετιέν για να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τη σεζον που ολοκληρώθηκε, ο έμπειρος κεντρικός μέσος αγωνιζόταν στην Championship με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ και πλέον είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του το οποίο θα τον βρει ξανά στην Γαλλία. Φυσικά, ο ίδιος θα έχει πάντα να το... λέει ότι ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ ως ιδιοκτήτης ομάδας.