Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρίσκεται μια ανάσα από το να ολοκληρωθεί τελικά. Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε την έγκριση που περίμενε από το ΚΑΣ και πλέον είναι όλα έτοιμα για να διεξαχθεί το "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την ιστορική μάχη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Καλλιμάρμαρο

Η ιδέα στην αρχή έμοιαζε δύσκολο να υλοποιηθεί, όμως όχι μόνο ξεκίνησαν οι διαδικασίες, αλλά πλέον είναι ένα βήμα από το να πάρει... σάρκα και οστά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να διεξαχθεί το τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει.

Ένας θεσμός που γίνεται τα τελευταία χρόνια προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου φαίνεται πως φέτος θα έχει διαφορετική έδρα απ' ό,τι είχαν συνηθίσει οι οπαδοί των "πρασίνων", με στόχο όμως να βρεθούν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" στις εξέδρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παναθηναϊκός AKTOR, αύριο (09/08) αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα που θα λάβει μέρος στις 21 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα υποδεχθεί την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αναμένεται να υπάρξουν πάνω από 35.000 οπαδοί των "πρασίνων" στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα στην "πρόβα τζενεράλε" πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.