Ο "αγέραστος" Πέπε που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα και να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 41 ετών και ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο συγκίνησε με τα ξεχωριστά του λόγια. "Κερδίσαμε τα πάντα μαζί στο γήπεδο, αλλά το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η φιλία μας", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα έβαλε ο Πέπε σε ηλικία 43 ετών

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση έκανε γνωστή ο Πέπε ο οποίος έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα η οποία είναι γεμάτη από παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, τίτλους και πολλές επιτυχίες. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα μνημονεύεται για πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά στην Πόρτο της οποίας θεωρείται "θρύλος" όπως και της εθνική Πορτογαλίας.

Obrigado ♾️

Στο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας κατέγραψε συνολικά 737 εμφανίσεις με όλες τις ομάδες του με απολογισμό 42 γκολ και 36 ασίστ. Με το εθνόσημο το οποίο λάτρευε να εκπροσωπεί και κατέθετε τη ψυχή του, αγωνίστηκε συνολικά σε 141 αγώνες, ενώ στο Euro 2024 έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε σε αγώνα της διοργάνωσης σε ηλικία 41 χρόνων.

Για τους τίτλους του δεν χωράνε... λόγια. Οι επιτυχίες στο παλμαρέ του είναι αμέτρητες. Οι κορυφαίες του τα τρία Champions League με τη φανέλα της "Βασίλισσας" και φυσικά κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ, η κατάκτηση του Euro με την Πορτογαλία το 2016.

Συγκινητικός Ρονάλντο για Πέπε - "Δεν υπάρχουν λόγια να να εκφράσω πόσα σημαίνεις για μένα"

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Πέπε δεν ήταν απλά ένας συμπαίκτης. Αλλά και ένας πραγματικός φίλος. Μια αμοιβαία σχέση αγάπη, εκτίμησης και σεβασμού. Στο γήπεδο έχουν κατακτήσει και πανηγυρίσει τα πάντα. Οι δυο τους έχουν μοιραστεί αμέτρητες χαρές και επιτυχίες και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Τέσσερις φωτογραφίες των δυο τους με την συνύπαρξη τους σε Ρεάλ και εθνική Πορτογαλίας και μια λεζάντα με λόγια ψυχής. "Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να εκφράσω πόσα σημαίνεις για μένα, φίλε. Κερδίσαμε τα πάντα μαζί στο γήπεδο, αλλά το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η φιλία και ο σεβασμός που τρέφω για σένα. Είσαι μοναδικός αδερφέ μου. Ευχαριστώ για τόσα πολλά", έγραψε χαρακτηριστικά.