Η παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Τα οκτώ μετάλλια αποτελούν άλλωστε την τέταρτη καλύτερη συγκομιδή της χώρας. Στην τελετή έναρξης σημαιοφόρος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και σ' εκείνη της λήξης ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον αθλητή του επί κοντώ να στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα μετά το τέλος της Ολυμπιάδας του Παρισιού.

Το ξεχωριστό μήνυμα του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλησε να στείλει μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ που είχε την ύψιστη τιμή να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας φρόντισε να βάλει κάποια πράγματα στη... θέση τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3dbnef37q5d)
Πιο συγκεκριμένα, ανήρτησε στα social media τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -που ήταν σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης- να δείχνει τους δυο τους σαν παιδιά και στη συνέχεια στην πιο σημαντική ίσως στιγμή της καριέρας τους.

Η υπερηφάνεια στα πρόσωπα των δύο παιδιών που ήταν ντυμένοι τσολιάδες σε μικρή ηλικία και των δύο ανδρών με τη σημαία στα χέρια κάποια χρόνια αργότερα είναι ενδεικτική και δείχνουν πως όσα κι αν πέρασαν στο παρελθόν με ρατσισμό κι όχι μόνο, έφεραν την Ελλάδα στο φως στα πέραντα του κόσμου!

Ο Καραλής συνόδευσε τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «2 kids with a big dream from the small country of Greece» (σ.σ.: 2 παιδιά μ' ένα μεγάλο όνειρο από τη μικρή χώρα της Ελλάδας).