Το χαμόγελο του Εμμανουήλ Καραλή κατά τη διάρκεια του τελικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έγιναν δάκρυα χαράς μετά την κατάληψη της τρίτης θέσης που του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο για πρώτη φορά στη καριέρα του.

Ο Καραλής ακόμη δεν έχει πιστέψει τι κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες - "Κλαίω κάθε μέρα από χαρά"

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει το δικό του όνειρο τις τελευταίες ημέρες και φοβάται να... κοιμηθεί μήπως ξυπνήσει και δει πως όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Γεγονός όμως που δεν πρόκειται να συμβεί καθώς ο Έλληνας Πρωταθλητής έγινε χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d388s3101ojd)
Η εξαιρετική του εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ και τα επιτυχημένα άλματα που έκανε στις πρώτες του προσπάθειες του έδωσαν ένα σημαντικό προβάδισμα σε περίπτωση "ισοβαθμίας" με κάποιον αντίπαλο του. Κάτι που συνέβη και ο "Μανόλο" κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Πλέον μία εβδομάδα σχεδόν μετά από το τεράστιο αυτό επίτευγμα αλλά και την ύψιστη τιμή να γίνει ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στη τελετή λήξης, ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα αυτά που έχουν συμβεί και το μόνο που κάνει είναι να... κλαίει.

Αυτή τη φορά όμως από χαρά, γιατί αυτός ο σπουδαίος αθλητής κατάφερε μαζί με την οικογένεια του να κερδίσουν πέρα από το σεβασμό όλων, αλλά και τον ίδιο τον ρατσισμό! Σε ανάρτηση του στα social media ανέφερε: "Κλαίω από χαρά, κάθε μέρα εδώ και μια εβδομάδα. Δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό για μένα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη".