Ο Νίκολα Γιόκιτς, ένα από τα μεγάλα αστέρια του NBA, ο ηγέτης των Ντένβερ Νάγκετς και ο σούπερ σταρ της Σερβίας, έδειξε την κλάση του... και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, όπου έκανε πράγματα και θαύματα στο παρκέ. Για ακόμη μια φορά! Τον παγκοσμίου φήμης μπασκετμπολίστα πάντως δεν... γνωρίζει καν ο χρυσός στο Παρίσι Αμερικανός σπρίντερ Νόα Λάιλς.

Ο Νόα Λάιλς δεν έχει... ιδέα ποιος είναι ο Νίκολα Γιόκιτς

Ο Νόα Λάιλς που "έλαμψε" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα και του χάλκινου στα 200 μέτρα, φιλοξενήθηκε σε αθλητική εκπομπή για να μιλήσει για τα επιτεύγματά του, καθώς και για το χρυσό μετάλλιο της χώρας του Αμερικής στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

Ενώ ο Αμερικανός σπρίντερ εκθείαζε τους παίκτες της Team USA για τους οποίους μιλούσε με τα καλύτερα λόγια σχολιάζοντας πως είναι σπουδαίοι μπασκετμπολίστες και πρωταθλητές, ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η... απάντηση δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς, καθώς ο Λάιλς απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι δεν γνωρίζει καν ποιος είναι, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια.

Ο... επικός διάλογος

-Σάνον Σαρπ: "Είναι ο Νίκολα Γιόκιτς ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο;"


- Νόα Λάιλς: "Θα είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός"