Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Μάικ Μάιλς από τον Άρη, ο οποίος μόλις 24 μέρες μετά την απόκτησή του και ενώ βρισκόταν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τους "κίτρινους", ζήτησε να αποχωρήσει καθώς συνάντησε δυσκολίες και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και στην Ελλάδα. "Τρέχει" να βγει στην αγορά για combo guard η ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Ο Μάικ Μάιλς ήρθε στον Άρη και 24 μέρες μετά την απόκτησή του... αποχώρησε

O Mάικ Μάιλς αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και έκανε το βήμα να μετακομίσει από την Αμερική στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Παρ' όλα αυτά, μόλις 24 μέρες μετά την απόκτησή του ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από τους "κίτρινους" έπειτα από ελάχιστες προπονήσεις.

Ο ίδιος όπως μετέφερε στον Γιάννη Καστρίτη είχε πρόβλημα στο να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα κάτι που τον οδήγησε να εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει και να επιστρέψει ξανά στις ΗΠΑ για να συνεχίσει σε... γνώριμα γι' αυτόν λημέρια την καριέρα του. Μάλιστα, στην προετοιμασία του στο Καρπενήσι δεν παρουσιάστηκε σε αρκετές προπονήσεις και δεν έδειξε να είναι άνετος στο νέο του περιβάλλον

Φυσικά, το πλήγμα είναι μεγάλο για τον Άρη, ο οποίος βγαίνει ξανά στην αγορά για combo guard μετά τις εξελίξεις με τον Μάιλς και "καίγεται" για ενίσχυση στην περιφέρειά του μετά το κενό που θα αφήσει πίσω του με την αποχώρησή του ο Αμερικανός!

"Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ", είχε δηλώσει ο Μάιλς

Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα γα λογαριασμό του Άρη, ο Μάικ Μάιλς πάντως είχε δηλώσει χαρούμενος τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ και με καινούργιους συμπαίκτες, το περιμένω με ανυπομονησία".

"Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που θα γνωρίσω την πόλη, τους φιλάθλους, τον κόσμο της πόλης και φυσικά τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ", είχε τονίσε αρχικά ο 22χρονος γκαρντ.

Αναφορικά με τη συνομιλία του με τον Γιάννη Καστρίτη, σημείωσε: "Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον κόουτς Καστρίτη, πιστεύω θα το κάνω αύριο που θα τον δω στο γήπεδο. Περιμένω αυτό το τετ α τετ για να μιλήσουμε αναλυτικά για την ομάδα. Έχω παίξει ως αντίπαλος με κάποιους παίκτες και τους γνωρίζω, φέτος θα είναι συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ και με καινούργιους συμπαίκτες, το περιμένω με ανυπομονησία".

Για το προφίλ του παίκτη που έχει, είπε: "Είμαι ένας σκληρός παίκτης και κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα. Παίζω ως πόιντ γκαρντ βάζοντας τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, αλλά μπορώ επίσης να σκοράρω. Πιστεύω μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ. Είμαι εδώ για να κάνω καλύτερο τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου, εύχομαι να τα καταφέρω. Η άμυνα είναι θέμα ενέργειας και προσπαθώ να είμαι σε υψηλά επίπεδα σ’ αυτό το κομμάτι".

Για το αν γνωρίζει κάτι από τη νέα του ομάδα, απάντησε: "Έκανα την έρευνά μου. Αρχικά είδα ότι ο αγαπημένος μου αριθμός έχει αποσυρθεί από την ομάδα (γέλια). Μίλησα με παίκτες που αγωνίστηκαν εδώ. Μου είπαν ότι ευχαριστήθηκαν την παρουσία τους στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που θα το ζήσω κι εγώ".