Έχει γίνει σαφέστατο και αρκούντως κατανοητό ότι δεν θα υπάρχει ανοχή σε έκτροπα, κάτι που οπαδός του Άρη δεν κατάλαβε. Αποτέλεσμα ήταν, για τη δυσκαμψία του, την ΠΑΕ να τιμωρήσει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας. 

Πλειστάκις, εξάλλου, στο παρελθόν οι διοικήσεις έκαναν λόγο για "μικρή μερίδα οπαδών". Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1), στο πρώτο παιχνίδι για τη Super League, ήταν μόνον ένας που έκανε τη ζημιά. Εκτόξευσε κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό επέφερε την τιμωρία από τη ΔΕΑΒ. Ο Άρης πιθανότατα θα εκτίνει την ποινή του στο παιχνίδι απέναντι στον Asteras AKTOR, για την 3η αγωνιστική. Αναμένεται να γίνει 31 Αυγούστου ή 1 Σεπτεμβρίου, με τη λίγκα να μην έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία.

Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι οι ποινές ελλοχεύουν. Οι ΠΑΕ, έτσι, θα πρέπει να αναχαιτίσουν τη ζημία, που οπωσδήποτε κοστίζει.  

Άρης: Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

Στην ΠΑΕ Άρης υπέβαλε ποινή η ΔΕΑΒ. Επιπλέον, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. 

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.

Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024".