Ο Στεφ Κάρι οδήγησε τις ΗΠΑ στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του έδειξε πως "στέλνει" για ύπνο τους Γάλλους, με τον προπονητή του και στο NBA Στιβ Κερ να το χρησιμοποιεί για τον Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του.

O Κερ έστειλε για... ύπνο τον Τραμπ μέσω του πανηγυρισμού του Κάρι στο NBA

Πέραν από εξαιρετικός προπονητής, ο Στιβ Κερ έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως είναι πολιτικοποιημένος και υποστηρίζει την παράταξη των Δημοκρατικών. Τόσο εκείνος όσο και το μεγαλύτερο μέρος του NBA έχει φροντίσει να δείξει πως δεν συμπαθεί τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το γεγονός αυτό τον οδήγησε στην απόφαση να μιλήσει σε συνέδριο των Δημοκρατικών ενόψει των επόμενων εκλογών αναφέροντας αρχικά: "Ξέρω ότι το να μιλάς για πολιτική στις μέρες μας έρχεται με ρίσκα. Μπορώ να δω το "σκάσε και σφύρα" tweets όσο μιλάμε. Ξέρω επίσης όμως ότι είναι πολύ σημαντικό ως Αμερικανός πολίτης να μη μιλήσω".

Στη συνέχεια ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φρόντισε να στηρίξει την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις λέγοντας: "Ο λόγος που είπα ναι στο να μιλήσω είναι επειδή ως κόουτς, πρώην παίκτης, ως πατέρας, γιος, ακόμα και παππούς, αλλά και ως Αμερικανός πιστεύω σε μία συγκεκριμένη ηγεσία".

Ο παίκτης που τον οδήγησε στο χρυσό μετάλλιο ήταν ο Στεφ Κάρι με τις εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Στιβ Κερ να φροντίζει να χρησιμοποιήσει τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του γκαρντ των "πολεμιστών" για να πει... καληνύχτα στον Ντόναλντ Τραμπ.

"Μετά το τέλος των εκλογών, όταν πάρουμε τα αποτελέσματα, τότε, λέγοντας τα λόγια του σπουδαίου Στεφ Κάρι, μπορούμε να πούμε στον Ντόναλντ Τραμπ καλό βράδυ".