Τα διαπιστευτήρια του πως είναι "Έλληνας" προσπαθεί να αποδείξει τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ο Ροντινέι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετά τις διακοπές στα νησιά του Αιγαίου, φρόντισε να τραγουδήσει την "Πανσέληνο" της Δέσποινας Βανδή και να κάνει... χαμό στα social media.

Ο Ροντινέι "άφησε" τον Ολυμπιακό και τραγουδάει... Δέσποινα Βανδή

Ο Ροντινέι σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στη Super League απέναντι στο Βόλο και χάρισε τη παρθενική νίκη στους "ερυθρόλευκους" για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει φροντίσει στο παρελθόν να δείξει αρκετές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα.

Αρχικά διασκέδασε στα νησιά του Αιγαίου τις διακοπές του, συναντώντας μάλιστα μέχρι και τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Εντύπωση είχε κάνει σε πολλούς πόσο εύκολα κατάφερε να προσαρμοστεί στη χώρα μας μετά τα πολλά χρόνια παρουσίας του στη "χώρα του καφέ".

Ο Ροντινέι έχει μάθει μάλιστα πολύ καλά τα ελληνικά και κοίταξε να το κάνει γνωστό για ακόμη μία φορά στα social media. Με αφορμή την πανσέληνο που υπήρξε χθες το βράδυ (19/08) ο παίκτης των Πειραιωτών τραγούδησε... Δέσποινα Βανδή και έγινε χαμός στα σχόλια.