Οι ερωτήσεις υπάρχουν για να γίνονται, αλλά ο Νταν Πάτρικ ήξερε την απάντηση που θα έδινε ο Ντένις Ρόντμαν όταν τον ρώτησε, στο πλαίσιο συνέντευξης για το ομώνυμο πόντκαστ του, για τη σύγκριση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Μάικλ Τζόρνταν -και ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος. Ο "γουόρμ" εκφράζεται υπέρ το δέον επαινευτικά για τον πρώην συμπαίκτη του στους Σικάγο Μπουλς, τον οποίο δεν βάζει δίπλα σε οποιονδήποτε άλλο. 

Ο Ρόντμαν έχει πει, κατά καιρούς, ότι ο Τζόρνταν θα είχε 50 πόντους ανά μέσο όρο στο NBA με αυτές τις άμυνες και τους κανονισμούς -μία γνώμη η οποία δεν είναι μόνο δική του- και επανήλθε, τονίζοντας ότι στην αντιστοιχία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα ήταν ένας μέσος παίκτης τη δεκαετία του '90. 

Όσοι παρακολουθούσαν NBA στα 90s, θα εκτιμήσουν δεόντως το κάτωθι βίντεο. 




Ντένις Ρόντμαν: Τι δήλωσε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Ρόντμαν είπε χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Ο ΛεΜπρόν θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας εάν έπαιζε στα 90's. Αλήθεια πιστεύετε ότι μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε ο Μάικλ; Είχε πολύ μεγαλύτερο χάρισμα. Ο ΛεΜπρόν είναι απλώς ένα μπαμ. Δεν υπάρχει λάμψη στο παιχνίδι του".

Επιπλέον, τόνισε: "Σε περίπτωση που στη σημερινή εποχή έκαναν φάουλ στον ΛεΜπρόν όπως έκαναν τότε στον Τζόρνταν, το πιο πιθανό είναι να είχε κλονιστεί και να έφευγε από το γήπεδο. Και αυτό διότι δεν θα μπορούσε να βασιστεί στο λέι απ που αποτελεί και τη σημαντική του κίνηση για να τελειώνει τις φάσεις".