Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό αναμένεται να αγωνιστεί στις πρώτες αναμετρήσεις της Euroleague με τη φανέλα της Μονακό ο Μάικ Τζέιμς, καθώς ο Αμερικάνος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση και θα χάσει όλη την προετοιμασία της γαλλικής ομάδας.

Χειρουργήθηκε στη μέση ο Μάικ Τζέιμς και θα χάσει την προετοιμασία της Μονακό

Οι σχέσεις μεταξύ του Μάικ Τζέιμς και της Μονακό μπορεί να πέρασαν από... σαράντα κύματα, αλλά τελικά για ακόμη μία φορά κατέληξαν σε happy end. Ο MVP της Euroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια με στόχο την κατάκτηση της κούπας.

Η ενίσχυση που περίμενε, ήρθε με σπουδαίες παίκτες να παίρνουν μεταγραφή για το Πριγκιπάτο, αλλά προς ώρας δεν θα μπορέσει να σταθεί δίπλα τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ενοχλήσεις που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη μέση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR και η επέμβαση που υποβλήθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα χάσει όλη την προετοιμασία της Μονακό, ενώ αναμένεται να απουσιάσει κι από τις πρώτες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος που υπολογίζονται για τις αρχές Σεπτεμβρίου και θα βρίσκεται στα πιτς.

Από την άλλη, θεωρείται σχεδόν δεδομένο σύμφωνα με το δημοσίευμα πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τη πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στη προσπάθεια της γαλλικής ομάδας να φτάσει στην κορυφή.