Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον "Βασιλιά" να κατακτάει με τις ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Πλέον προετοιμάζεται να παίξει μαζί με το γιο του στο NBA, την ώρα που μία φανέλα του από το Γυμνάσιο βγαίνει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 250 χιλιάδες δολάρια.

Σε δημοπρασία φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς πριν πάει στο NBA

Λεφτά με το... τσουβάλι έχει βγάλει στη καριέρα του ο Λεμπρόν Τζέιμς και όχι μόνο από το μπάσκετ. Ο "Βασιλιάς" είτε μέσω του ταλέντου του είτε λόγω των συμφωνιών που έκανε με διάφορες εταιρίες για διαφημίσεις όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο NBA έγινε πολύ πλούσιος.

Πλέον πλησιάζει... επικίνδυνα τα 40 του χρόνια και είναι έτοιμος για ακόμη μία σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, έχοντας μάλιστα για πρώτη φορά στη καριέρα του ως συμπαίκτη τον γιο του, Μπρόνι, με τους δύο να αγωνίζονται με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μιας και αναφερθήκαμε σε φανέλες, μία εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς από το Γυμνάσιο(!) αναμένεται να δοθεί σε δημοπρασία με την τιμή εκκίνησης να υπολογίζεται στις 250 χιλιάδες δολάρια και την εταιρία να υπολογίζει πως μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια.

Ο "King James" εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στο St. Vincent-St. Mary και πήρε κατευθείαν μεταγραφή για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς τότε χωρίς να παίξει ενδιάμεσα σε κάποιο κολλέγιο. Για όποιον θέλει να αγοράσει την εμφάνιση μπορεί να στηθεί στην... ουρά στις 27 Σεπτεμβρίου.