Και ξαφνικά... τέλος ο Μίλαν Ράσταβατς από τον Asteras AKTOR. Ο Σέρβος προπονητής παρά το γεγονός πως ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν στη Super League με τους Αρκάδες, πάρθηκε η απόφαση από τη διοίκηση του συλλόγου να σταματήσει η μεταξύ τους συνεργασία.

Απόφαση σοκ στον Asteras AKTOR που "τελείωσε" τον Μίλαν Ράσταβατς από τον πάγκο του

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Super League με "διπλό" στην έδρα του Παναθηναϊκού και κατάφερε να φύγει αλώβητος απο το "Κλ. Βικελίδης", ο Μίλαν Ράσταβατς δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Αsteras AKTOR από εδώ και πέρα.

Η διοίκηση των Αρκάδων πήρε μία απόφαση που αναμένεται να συζητηθεί έντονα, καθώς η ομάδα με τον Σέρβο στον πάγκο της έδειξε πως έχει ένα πλάνο και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν η ήττα στην Τρίπολη από τον Βόλο, σ' ένα ματς όμως που οι γηπεδούχοι είχαν βάλει στα καρέ τους την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Ράσταβατς έφτιαξε ξανά την ομάδα από την αρχή, έγιναν κινήσεις για την ενίσχυση της και τα αποτελέσματα ήταν θετικά, αλλά κάτι φάνηκε πως δεν άρεσε στους ιθύνοντες του Αστέρα, πιστεύοντας πως θα έπρεπε με το ρόστερ που έχει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Πλέον όπως αναμένεται θα βγει στην αγορά ο σύλλογος για προπονητή, με δημοσιεύματα από το Ισραήλ να αναφέρουν από χθες πως πρώτο φαβορί είναι ο Ρόμπι Κιν, μία κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα είναι δεδομένα από το... πάνω ράφι για την ομάδα της Αρκαδίας.