Πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η αιφνίδια απόφαση του Asteras AKTOR να απολύσει τον Μίλαν Ράσταβατς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διοίκηση των Αρκάδων φαίνεται πως είχαν ένα διαφορετικό πλάνο στο μυαλό τους κι έφεραν στην Τρίπολη τον Ρόμπι Κιν με στόχο να τον πείσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Ανακοινώνεται από τον Asteras AKTOR ο Ρόμπι Κιν

Ο πρώτος προπονητής που απολύθηκε στη φετινή Super League είχε οδηγήσει την ομάδα του στο "διπλό" στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ο Μίλαν Ράσταβατς παρά το γεγονός πως έκανε εξαιρετική αρχή δε κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες του Asteras AKTOR πως μπορεί να τους οδηγήσει ψηλά.

Το ποδόσφαιρο που πρόσφεραν οι Αρκάδες μπορεί να μην ήταν ελκυστικό, αλλά σίγουρα ήταν αποτελεσματικό. Η διοίκηση της ομάδας όμως πήραν την απόφαση να κάνουν μία δραστική αλλαγή, με το Σέρβο τεχνικό να αποχαιρετάει τους παίκτες του σε κλίμα συγκίνησης.

Η επόμενη μέρα στον Αστέρα φέρνει προ των πυλών τον Ρόμπι Κιν, μία προσωπικότητα που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ανεβάζει αυτόματα επίπεδο την ομάδα, με τη φήμη του να είναι γνωστή στα πέρατα του κόσμου.

Ο Ιρλανδός τεχνικός βρίσκεται στη Τρίπολη για να συζητήσει με τους παράγοντες της ομάδας και αν πειστεί θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, με στόχο να την οδηγήσει όσο ψηλότερα γίνεται ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ που βρέθηκε πρόσφατα στο "Γ. Καραϊσκάκης".