Ποιος δεν συγκινήθηκε με τα δάκρυα του Γιώργου Πρίντεζη; Ενός αθλητή μα πάνω απ' όλα ανθρώπου πρότυπο που αφήνει πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη στο μπάσκετ και το όνομα του έχει γραφτεί με "χρυσά" γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μια "σημαία του "ερυθρόλευκου" συλλόγου που η φανέλα του με το νούμερο "15" θα κοσμεί για πάντα τον ουρανό του ΣΕΦ και θα μνημονεύεται για πάντα. Η βραδιά του άνηκε, τα συναισθήματα ξεχείλιζαν και τα χαμόγελα του για το... πεταχτάρι της νίκης "μιλούσαν" από μόνα τους!

A Moment To Remember: The Gala


Το συγκλονιστικό last dance του Πρίντεζη και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό

Η... αρχή έγινε με την στιγμή που όλοι περίμεναν αλλά δεν ήταν έτοιμοι λόγω συγκίνησης. Η στιγμή που η φανέλα με το νούμερο 15 θα ανέβαινε στον ουρανό του ΣΕΦ δίπλα από αυτήν του Βασίλη Σπανούλη. Δίπλα-δίπλα οι φανέλες δυο θρύλων του Ολυμπιακού και του μπάσκετ! Αποθέωση, δάκρυα και αναγνώριση για έναν από τους πλέον κορυφαίους παίκτες που έχουν υπερασπιστεί με όλη τους την ψυχή την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ το Νο15!

Μια φοβερή έκπληξη επιφύλασσαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στον Γιώργο Πρίντεζη όπου του έκαναν δώρο κάτι το οποίο μάλλον θα κοσμήσει κάποιον από τον τείχο του σπιτιού του. Ο ίδιος μικρό παιδί με τη φανέλα του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστεί όπως και αμέτρητες στιγμές του στα "ερυθρόλευκα". Το... πριν και το... τώρα!
Το ξεχωριστό δώρο των Προέδρων στο "Πρι" και οι βραβεύσεις

Δεν γινόταν να λείπει από την παρακαμέρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ένα ξεχωριστό βίντεο με το γνωστό, αξεπέραστο "πεταχτάρι" του το οποίο έδωσε ακόμη μια νίκη στους Πειραιώτες. Ο Γιώργος Πρίντεζες έκανε την γνωστή του κίνηση και οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" σε νίκη με 84-83 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ εν μέσω αποθέωσης! Το χαμόγελο του ίδιου και των συμπαικτών του σαν κάτι από... παλιά!

Το νικητήριο «πεταχτάρι» και οι πανηγυρισμοί!


Πέρα από το βίντεο με το πεταχτάρι, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημιούργησε ένα φοβερό βίντεο το οποίο δείχνει το last dance του Γιώργου Πρίντεζη στα παρκέ. Συγκεκριμένα, δείχνει τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού να αλλάζει στα αποδυτήρια και να μιλά με τους συμπαίκτες του σε μια αναδρομή από τα... παλιά. Μάλιστα, ακούγεται να λέει "ξαναξύπνησαν συναισθήματα ωραία". Φυσικά, ακολούθησαν πλάνα από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, τα... επιτεύγματα του στο παρκέ και τους έξαλλους πανηγυρισμούς με το νικητήριο καλάθι του.

A Moment To Remember: The Last Dance for Printezis

Ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο που δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο youtube η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι και αυτό που δείχνει τον Γιώργο Πρίντεζη μερικά δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί στο παρκέ του ΣΕΦ να βουρκώνει και να συγκινείται στο άκουσμα της "Φραγκοσυριανής" και της "Θάλασσας του Πειραιά" από τον συνθέτη και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι και στην κιθάρα, Μιχάλη Παούρη. Στο τέλος των τραγουδιών χάρισε και το πιο ωραίο χαμόγελο του στην κάμερα

Οι μελωδίες που συγκίνησαν τον Πρι!