Ο Αsteras AKTOR δείχνει αποφασισμένος να... ταράξει τα νερά και να κάνει την υπέρβαση στην τεχνική του ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Μίλαν Ράσταβατς. Μετά το "ναυάγιο" με τον Ρόμπιν Κιν, ένα ακόμη κορυφαίο όνομα ήρθε να προστεθεί στην λίστα των Αρκάδων και να παίξει "δυνατά" στο ρεπορτάζ του, αυτή τη φορά του άλλοτε αστέρα των γηπέδων, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τσέλσι και της εθνικής Γαλλίας, Κλοντ Μακελελέ.

Στα ραντάρ του Astera AKTOR για την τεχνική ηγεσία ο Μακελελέ

Ο Asteras AKTOR θέλει να κάνει τη... διαφορά και να κάνει μια δυνατή "κίνηση" σε ότι αφορά την τεχνική του ηγεσία. Οι... διαθέσεις του φάνηκαν και η αρχή... έγινε από τον Ρόμπιν Κιν. Μπορεί να οδηγήθηκε σε... ναυάγιο το μεταξύ τους "φλερτ" ωστόσο οι Αρκάδες δεν πτοήθηκαν και κινούνται δυναμικά για ένα ακόμη λαμπρό όνομα από το εξωτερικό.

Αξίζει να τονιστεί ότι πέρα από τον Μακελελέ, ο Asteras AKTOR εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις προπονητών. Ο 51χρονος έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής στις Μπαστιά και Έουπεν, ενώ έχει διατελέσει χρέη βοηθού προπονητή σε Παρί Σεν Ζερμέν και Σουόνσι. Παράλληλα, είχε υπάρξει τεχνικός διευθυντής στη Μονακό, ενώ έχει δουλέψει στην Τσέλσι τόσο ως ατομικός προπονητής, όσο και ως διαχειριστής δανεικών παικτών.

Ως ποδοσφαιριστής έγραψε τη δική του ιστορία, με το... αποκορύφωμα της καριέρας του παλαίμαχου Γάλλου χαφ να είναι τα πρωταθλήματα που πανηγύρισε με τη φανέλα της Τσέλσι (2004-05, 2005-06) και της Ρεάλ Μαδρίτης (2000-01, 2002-03) καθώς και η κατάκτηση του Champions League με τη "Βασίλισσα" τη σεζόν 2001-02.