Ο Asteras AKTOR πάει για να κάνει το... μπαμ αναφορικά με την τεχνική ηγεσία του καθώς είναι σε επαφές με τον Κλοντ Μακελελέ. Ο Γάλλος μάλιστα φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη και είδε τα πάντα από κοντά.

Με βάση τα όσα έχουν βγει σαν πληροροφορίες ο Κλοντ Μακελελέ έδειξε θετικό στο να αναλάβει τον πάγκο του Asteras AKTOR. Βέβαια ακόμα δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Ο παλαίμαχος Γάλλος σταρ, ωστόσο, θέλει να έχει στο πλευρό του άλλη μια σπουδαία προσωπικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Πολ Κλέμεντ ο οποίος στο πλευρό του Κάρλο Αντσελότι με τις Μπάγερν Μονάχου, Παρί, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης έζησε σπουδαίες στιγμές.

Ο Κλέμεντ επίσης, είχε τον Μακελελέ στο πλευρό του στη Σουόνσι. Τώρα οι ρόλοι θα είναι αντίστροφοι με τον άλλοτε σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι να είναι ο πρώτος προπονητής κι αυτός που θα παίρνει τις τελικές αποφάσεις. Βοηθός τους μάλιστα θα είναι κι ο Γάλλος Ραφαέλ Φεβρ.

Η πρώτη και μοναδκή μέχρι στιγμής εμπειρία του Κλοντ Μακελελέ σε ομάδα πρώτης κατηγορίας ήταν με την βελγική Έουπεν στον πάγκο της οποίας βρέθηκε από τον Νοέμβριο του 2017 ΄έως τον Ιούνιο του 2019.