Αντίστροφα μετράει πλέον οι οπαδοί του Πανιωνίου για να δουν ξανά την ομάδα τους εκεί που ανήκει, στη Basket League. Ο "Ιστορικός" περίμενε με αγωνία να δει αν θα κατάφερει να πάρει την απαραίτητη άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και τα κατάφερε.

Επίσημα στη Basket League ο Πανιώνιος που πήρε άδεια συμμετοχής

Η επιστροφή του Πανιωνίου στη Basket League είναι γεγονός! Ο "Ιστορικός" μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια που απαιτούνταν για να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Κατάφερε να πάρει την άνοδο μέσω των Playoffs κερδίζοντας σε μία εκπληκτική ματσάρα τον Ηρακλή και πλέον μπορεί να το πανηγυρίσει με κάθε τρόπο, με την ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συμμετοχής του να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Στη δύσκολη κι απαιτητική διαδικασία της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στην Greek Basketball League και της αναβάθμισης κατηγορίας του Δ.Α.Κ. Γλυφάδας ώστε να ληφθεί η απαραίτητη άδεια, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φάνηκε απόλυτα συνεπής και καθ’ όλα προετοιμασμένη.

Μετά τη χορήγηση Γενικής Αδειοδότησης πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας στις 26/7/2024 φθάσαμε πλέον στο επόμενο και τελικό στάδιο που ουσιαστικά ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ την παρουσία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Greek Basketball League.

Με απόφασή της στις 9/9/2024, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, αφού μελέτησε τα υποβληθέντα έγγραφα, σκέφτηκε σύμφωνα με τον Κανονισμό όπως αυτός ψηφίστηκε από την Γ.Σ. των μελών του ΕΣΑΚΕ και με δεδομένο ότι η ΚΑΕ κατέθεσε προσηκόντως κι εμπροθέσμως τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, αποφάσισε να της χορηγήσει Γενική Αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Greek Basketball League περιόδου 2024-2025."