Πρόκειται για δύο από τις μεγαλύτερες σημαίες του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτισε τον Γιώργο Πρίντεζη από τα παρκέ μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα social media, ευχαριστώντας τον για όλα όσα του πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν συμπαίκτες.

Το ευχαριστώ του Σπανούλη στον Πρίντεζη και τα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό

Πέρασαν τόσα πολλά χρόνια μαζί και ήταν αχώριστοι σε όλα όσα έκαναν. Ο Σπανούλης βρήκε τον Πρίντεζη στον Ολυμπιακό και από τότε έμειναν παρέα, μέχρι ο "Kill Bill" να ανακοινώσει πως αποχωρεί από τα παρκέ μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών.

Πλέον ήταν η σειρά του "Πρι" να σταματήσει την ενεργό δράση, με τον Ολυμπιακό να τον τιμάει σε μία ειδική βραδιά προς τιμήν του στο ΣΕΦ, όπου ανέβηκε η φανέλα με το Νο15 στον ουρανό του γηπέδου και δεν θα την φορέσει κανένας άλλος παίκτης των "ερυθρόλευκων" στο μέλλον.

Μία τεράστια τιμή για έναν ακόμη πιο μεγάλο αθλητή αλλά και άνθρωπο όπως ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης έδωσε κανονικά το παρών στην τελετή αλλά ήθελε να τον αποχαιρετήσει και ξεχωριστά, ευχαριστώντας τον για όσο τον... άντεξε και για αυτά που κατάφεραν παρέα.

"Είμαι πολύ περήφανος για σένα Πρι !Γι’ αυτά που κατάφερες με την δουλειά σου, την αφοσίωσή σου, την νοοτροπία σου και την αγάπη σου! Είμαι περήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια σε αποδυτήρια, γήπεδα, αεροδρόμια , δωμάτια ξενοδοχείων, τηλέφωνα

Σ' ευχαριστώ γιατί χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας!"