Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενείται (21:45) από την Ιρλανδία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Φινλανδία.

Η "γαλανόλευκη" βρίσκεται στο Δουβλίνο και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση στο "Aviva Stadium", το οποίο αναμένεται να γεμίσει από φιλάθλους.

Στην κερκίδα θα υπάρχουν και υποστηρικτές της Εθνικής. Αναμένεται να βρεθούν πάνω από 200 φίλαθλοι. Τα εισιτήρια έχουν προπωλήθεί καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας πήρε μία ιδιαίτερη απόφαση με σκοπό να γεμίσει το γήπεδο και στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις (προηγήθηκε αυτή κόντρα στην Αγγλία).

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν ένα υποχρεωτικό "πακέτο" εισιτηρίων, αναγκάζοντας έτσι τους Ιρλανδούς να αγοράσουν δύο "μαγικά χαρτάκια" για τις μάχες με Αγγλία και Ελλάδα.

Η Εθνική Ελλάδος δεν καταλαβαίνει από έδρες και θα δώσει την μάχη της για να πάρει τη νίκη και στο δεύτερο ματς για το Nations League. Θα είναι και το δεύτερο ματς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της, ο οποίος επίσης θέλει να έχει ένα ιδανικό ξεκίνημα.