Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης με την Εθνική Ελλάδος! Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκοράρει κατά ριπάς και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο και έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του Nations League. 3 γκολ και τι... γκολ σε 2 αναμετρήσεις με το εθνόσημο. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στις δυο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης και αυτό γιατί τον ξεπερνά ένας ποδοσφαιριστής κατά ένα γκολ! Ο αντίπαλος του; Σλοβένος!

Ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης δεύτερος σκόρερ του Nations League, Σλοβένος ο πρώτος!

O Φώτης Ιωαννίδης "ζεστάθηκε" με δυο γκολ στο παιχνίδι με την Φινλανδία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ "έκλεψε" τις εντυπώσεις με τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο βρήκε δίχτυα στον αγώνα με την Ιρλανδία στο "Aviva Stadium". Ο Έλληνας φορ έκανε τον Κέλεχερ να "υποκλιθεί" στην κλάση και την ποιότητα του και έφτασε τα 3 γκολ σε 2 ματς. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που τον ξεπερνά και τον αφήνει στην δεύτερη θέση των σκόρερ είναι ο Μπέντζαμιν Σέσκο!

Ο Σλοβένος στράικερ που ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα πρόσωπα του Euro 2024, δεν κατάφερε να δείξει πράγματα στα γήπεδα της Γερμανίας και να μένει μακριά από τον καλύτερο του εαυτό! Πλέον, φαίνεται πως έχει... γυρίσει τον διακόπτη, είναι "on fire" και μετρά ήδη 4 γκολ σε 2 αναμετρήσεις αφήνοντας πίσω του τόσο τον Ιωαννίδη όσο και τους Ίσακ, Γκιόκερες και Αρκτούρκογλου.