Η ΑΕΚ "φλέρταρε" για καιρό με την Τσέλσι για τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά ο οποίος αποτελούσε διακαής πόθος της "Ένωσης" για την γραμμή κρούσης! Μπορεί το θέμα του να είχε "παγώσει" ωστόσο η σπίθα όχι απλά αναζοπυρώθηκε αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και τον έγκριτο δημοσιογράφο, Μιγκέλ Ντιλέινι, οι "κιτρινόμαυροι" τα βρήκαν σε όλα με τους "μπλε" και συμφώνησαν για τον μονοετή δανεισμό του Ιβοριανού φορ. Μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στην συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ).

Η ΑΕΚ παιρνει δανεικό τον Φοφανά από την Τσέλσι σύμφωνα με τον Ρομάνο

Η... βόμβα έσκασε από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος είναι ο άνθρωπος που ειδικεύεται ίσως όσο κανένας άλλος στην αποκάλυψη μεταγραφών. Ο Ιταλός μέσω ανάρτησής του στο Twitter ανέφερε ότι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά η οποία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, μη υποχρεωτική που ανέρχεται στις 20 εκατομμύρια λίρες, περίπου δηλαδή 24 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, ο Ιβοριανός στράικερ έχει πει το πολυπόθητο "ναι" και οι δυο σύλλογοι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.


Μάλιστα, την ίδια είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει και ο έγκριτος δημοσιογράφος και ένας από τους κορυφαίους του Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι. Η μετακίνησή του πρωταγωνιστεί ολοένα και περισσότερο όχι μόνο στον ελληνικό αλλά και στον ξένο Τύπο και ο παίκτης σύμφωνα με τα όσα γράφονται ντύνεται άμεσα στα κιτρινόμαυρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2029, ενώ την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός τόσο στην Ουνιόν Βερολίνου όσο και στην Μπέρνλι. Για να τον κάνουν δικό τους οι "μπλε" τον Ιανουάριο του 2023 από την Μόλντε, έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 12 εκατομυρίων ευρώ. 

Αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και ο παίκτης αποκτηθεί και επίσημα από την ΑΕΚ, τότε ο Ματίας Αλμέιδα θα μετρά τρεις στράικερ στην γραμμή της κρούσης του, με τον Φραντζί Πιερό να πλαισιώνει ήδη τον Λιβάι Γκαρσία εν αναμονή της "βόμβας" του Φοφανά.

David Datro Fofana - Season Highlights | 2024