Εύθυμο, πανηγυρικό και οικογενειακό είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος που με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο δείχνει αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει ξανά σε μεγάλη διοργάνωση! Η "γαλανόλευκη" έκανε το 2/2 με με δυο καθαρές νίκες και μηδέν παθητικό, μ' έναν έναν Φώτη Ιωαννίδη να "κλεβει" τις εντυπώσεις με τα επιτεύγματα του στο χορτάρι!

Η UEFA "υποκλίθηκε" στο φοβερό γκολ του Ιωαννίδη με την Εθνική Ελλάδος

Ο Φώτης Ιωαννίδης "ξεκλείδωσε" την Εθνική Ελλάδος στο "Aviva Stadium" απέναντι στην Ιρλανδία όμως δεν το έκανε έτσι... απλά! Χρειάστηκε να βάλει ένα φοβερό γκολ για το 0-1 το οποίο ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο. Αφού πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή με υπέροχο σουτ και τελείωμα την έστειλε στο "παραθυράκι" της εστίας του Κέλεχερ και έκανε το Nations League να... παραμιλά!

Κάτι, που δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA η οποία με ανάρτησή της στους επίσημους λογαριασμούς της "Euro 2024" στα social media αποθεώσε τον Έλληνα στράικερ γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Υποκλινόμαστε Φώτη Ιωαννίδη".



Γιοβάνοβιτς: "Απόλαυσα την κάθε στιγμή, πας περιμένει μια τρομερή πρόκληση στο Wembley"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει ένα αρκετά επιτυχυμένο ξεκίνημα στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος καθώς η "γαλανόλευκη" υπό τις οδηγίες του μετρά 2/2 νίκες και ο Σέρβος τεχνικός έχει ξεκάθαρο στόχο να την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και να την κάνει ξανά να πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Μετά την επικράτηση (0-2) της Εθνικής στο "Aviva Stadium", ο Γιοβάνοβιτς αποθέωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, τους μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη, τόνισε ότι απόλαυσε την κάθε στιγμή και πως νιώθει υπερήφανος που δούλεψε μαζί τους, ενώ τους επισήμανε ότι τους περιμένει μια τρομερή πρόκληση στο Wembley απέναντι στην Αγγλία!

Τα λόγια του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες της Εθνικής: 

"Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ".