Όλα δείχνουν πως ο Asteras AKTOR θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Κλοντ Μακελελέ. Καθώς πληροφορίες από την Ελλάδα αλλά και την Αγγλία αναφέρουν πως ο παλαίμαχος Γάλλος σταρ απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε.

Μάλιστα ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς δημοσιογράφους, ο Νίζαρ Κινσέλα, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Τσέλσι, με την οποία είχε συνεργασία ο Κλοντ Μακελελέ, τα τελευταία χρόνια, ανέφερε πως είπε το ναι στον Asteras AKTOR για συμβόλαιο ενός έτους με την προοπτική της ανανέωσης για ένα ακόμα.


Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να είναι στην Ελλάδα έως αύριο (12/9), ενώ η δουλειά του πάνω στην ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει μελετώντας όλα τα στοιχεία των παικτών από τα ως τώρα πεπραγμένα τους στις τρεις πρώτες αυτές αγωνιστικές.

Στο πλευρό του Μακελελέ δεν θα είναι εν τέλει ο Πολ Κλέμεντ αλλά ο Νάιτζελ Γκιμπς, ο οποίος ήταν βοηθός του Κλέμεντ στις Σουόνσι, Ρέντιγνκ, Σερκλ Μπριζ. Ο 58χρονος έχει τεράστια εμπειρία από το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Premier League όντας βοηθός προπονητής ή υπηρεσιακός σε ομάδες όπως οι Γουότφορντ, Ρέντιγνκ, Λιντς, Μίλγουολ, Σουόνσι, ενώ το 2020 ανέλαβε το ρόλο συντονιστή για τα ταλέντα της Τότεναμ, όπου και βρισκόταν μέχρι πρότινος στα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου.

Για τον 51χρονο Κλοντ Μακελελέ θα είναι η τρίτη προπονητική δουλειά του αυτή στην Ελλάδα και τον Asteras AKTOR, αναφορικά με την καριέρα του. Η πρώτη ήταν τα 13 ματς στον πάγκο της Μπαστιά τη σεζόν 2013-14 και η δεύτερη τα 70 ματς στην βελγική Έουπεν την διετία 2017-19.

Μετά από εκεί συνεργάστηκε με την Τσέλσι και ήταν ο επικεφαλής του τμήματος που είχε υπό την επίβλεψη του τους δανεικούς παίκτες της ομάδας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο αποχώρησε από αυτή τη θέση κι έκτοτε ήταν εκτός ποδοσφαίρου. Σε αυτό το διάστημα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά δουλειές άλλων τεχνικών για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.