Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά και τον νέο τραυματισμό του, με τον Ολυμπιακό να τον χάνει για τις επόμενες 4, ίσως και 6 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το υπόλοιπο της προετοιμασίας αλλά και για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων σε Basket League και Euroleague, όπως και στο Σούπερ Καπ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (9/9), με τις εξετάσεις που έκανε να δείχνουν πως υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο. Με βάση τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει από το ιατρικό τιμ θα απουσιάσει από έναν έως και 1,5 μήνα.

Θα χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, το Σούπερ Καπ (28-29 Σεπτεμβρίου) και το ξεκίνημα της Euroleague, που περιλαμβάνει τους αγώνες με Φενερμπαχτσέ εκτός (4/10), Ζαλγκίρις εντός (11/10), Αρμάνι Μιλάνο (15/10), Εφές εκτός (18/10), Μπάγερν εκτός (25/10), Ρεάλ εντός (29/10) και Μπαρτσελόνα εντός (31/10). Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να χάσει και το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στις 27 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον θέμα στους ψηλούς, αφού πέραν του Μιλουτίνοφ, εκτός είναι και ο Μουστάφα Φαλ. Ο Μόισες Ράιτ είναι αυτός που θα βγει μπροστά και όλα δείχνουν πως θα έχει για συμπαραστάτη και τον Φίλιπ Πετρούσεφ.