Ο ΠΑΟΚ φυλούσε το... καλύτερο για το τέλος! Ο "δικέφαλος του βορρά" κατάφερε την ύστατη στιγμή να κάνει δικό του τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, Ντέγιαν Λόβρεν τον οποίο και "έκλεισε" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα. Οι δυο πλευρές βρήκαν τη "χρυσή" τομή και ο 35χρονος αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα", να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και να ενισχύσει με την εμπειρία και την κλάση του τους "ασπρόμαυρους" στα μετόπισθεν! Ο Λόβρεν έχει γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα και έχει δώσει πολλούς λόγους για να τον θυμούνται στην Λίβερπουλ! Ένας από αυτούς ήταν και στις 14 Απριλίου του 2016...

Ο Λόβρεν που "έκλεισε" στον ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στο Άνφιλντ

Ο Ντέγιαν Λόβρεν μετρά στο παλμαρέ του αρκετές επιτυχίες όμως το... αποκορύφωμα του ίδιου ήταν όταν και αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε συνολικά 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγύρισε την Premier League, το Champions League και το Super Cup. Το Άνφιλντ θα τον θυμάται για πάντα, ένα όμως από τα πράγματα που θα μνημονεύονται αρκετά θα είναι αυτό που έκανε στις 14 Απριλίου το 2016.

Η Λίβερπουλ αγωνιζόταν στο Europa League και στον δρόμο της στα προημιτελικά είχε βρεθεί η Ντόρτμουντ! Στο πρώτο ματς στο "Signal Induna Park", οι"Reds" είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 και έτσι οι δυο ομάδες είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και όλα θα κρίνονταν στη ρεβάνς στο Άνφιλντ. Εκεί όπου "έσπασαν" καρδιές με τον τρόπο κυρίως που ήρθε η πρόκριση στα ημιτελικά. Γιατί δεν ήρθε... απλά!

Πιο εφιαλτικό δεν θα μπορούσε να είναι το ξεκίνημα του παιχνιδιού για την Λίβερπουλ η οποία αιφνιδιάστηκε με το... καλημέρα από την Ντόρτμουντ που προηγήθηκε με 0-2 μόλις στο 9ο λεπτό χάρη σε γκολ των Μικιταριάν (5') και Ομπαμεγιάνγκ (9'). Οι "Reds" αν και μείωσαν στο 48' σε 1-2 με τον Ορίτζι, οι Γερμανοί τους... σόκαραν εκ νέου στο 57ο λεπτό όταν και έκαναν το 1-3 με γκολ του Ρόις.

Το Άνφιλντ είχε "παγώσει", η Λίβερπουλ είχε να ανέβει ένα... βουνό για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση όμως το κατάφερε! Για να συμβεί αυτό βέβαια έγιναν πράγματα και... θαύματα! Αφού ο Κουτίνιο μείωσε σε 2-3 στο 66', ο Σακό ισοφάρισε σε 3-3 στο 77'. Ένα γκολ έλειπε στους γηπεδούχους για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους "4" και ήρθε από το... κεφάλι του Λόβρεν! Ο Κροάτης στόπερ σαν από... μηχανής Θεός μετά από σέντρα που έγινε στο 90+1' πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 4-3 που ξεσήκωσε το Άνφιλντ στο πόδι!

Το 4-3 σήμαινε και την πρόκριση για την Λίβερπουλ,ο Λόβρεν σε ένα από τα σημαντικότερα γκολ της ποδοσφαιρικής του καριέρας προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του Άνφιλντ και όλοι μαζί πανηγύρισαν παρέα μια από τις πιο επικές προκρίσεις των "Reds" που είχε τη δική του... σφραγίδα!

European Classic: Liverpool 4-3 Borussia Dortmund | An incredible Anfield comeback