Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια και είχαν πολλά να... πουν! Τόσο ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου του βορρά" όσο και ο Ρουμάνος τεχνικός μαζί με τους Χρήστο Καρυπίδη, Κυριάκο Κυριάκο, Κώστα Φωτιάδη και Μαρία Γκοντσάρεβα είχαν μίτινγκ στο "Πόρτο Καρράς" και μίλησαν για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ και το... δέσιμο στην ομάδα του

Ο Ιβάν Σαββίδης στη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του τόνισε ότι αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ και είναι ανίκητο σε σχέση με τις άλλες ομάδες που προσπαθούν, είναι το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα και πως οι άνθρωποι που την απαρτίζουν γράφουν τη δική τους συνταγή επιτυχίας.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ χαρακτήρισε ως μαγικό τον περσινό τίτλο της Super League, μοίρασε συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα όμως επισήμανε ότι δεν του αρέσει να ζει στο παρελθόν.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια ενδιαφέρουσα σεζόν με πολλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και πως όλα τα παιχνίδια θα αντιμετωπίζονται σαν τελικοί. α είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές", κατέληξε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης:

"Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας.Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!

Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές".