Με καθαρό 4-4-2 αντιμετώπισε την Γκόμελ, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας, η Ντινάμο Μινσκ. Μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της χώρας, η Ντινάμο νίκησε 2-0 την Γκόμελ και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, έχει σημαντικό προβάδισμα. Το συγκρότημα του Βαντίμ Σκριπτσένκο έφτασε τους 38 βαθμούς, ένα λιγότερο από την Τορπέντο Ζόντινο και πέντε από την πρωτοπόρο Νεμάν Γκρόντνο. Παρ' όλα αυτά, και οι δύο έχουν από τρία παιχνίδια περισσότερα. 

Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Πώς παρατάχθηκε η Ντινάμο Μινσκ

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League (19/12-22:00), στο ΟΑΚΑ, δυσκολεύτηκε ελαφρώς στο πρώτο μέρος, αλλά μετά βρήκε τον τρόπο. Ο Βραζιλιάνος Πέντρο Ιγκόρ άνοιξε στο 63' το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 89', ο Μελνιτσένκο έκανε το 2-0. 

Ο Σκριπτσένκο είχε στο τέρμα τον Λαπούκοφ, με Μπεγκούνοφ και Πίγκας στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντιστοίχως. Δεξιός στόπερ ήταν ο Ράι Λόπες και αριστερός ο Γκαβρίλοβιτς. Μπροστά τους έπαιξαν οι Ντεμτσένκο και Αμιάν, με δεξιό ακραίο τον Σέντκο και αριστερό τον Σελιάβα. Άλφρεντ και Αντεόλα ήταν το δίδυμο της επίθεσης. 

Έτσι, κάποιος καταλαβαίνει ότι οι δύο αλλαγές πέτυχαν τα γκολ. Ο Μελνιτσένκο άλλαξε τον Άλφρεντ στο 80', ενώ ο Πέντρο μπήκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, στη θέση του Αντεόλα. Ο 48χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε ακόμη τους Σκόλικ, Ποντστρέλοφ και Σατσίφκο.