Όποιος παρατήρησε το ρόστερ της Χάποελ Τελ Αβίβ στο φιλικό με τον Άρη, θα αντιλήφθηκε την ποιότητά του και πως ενδεχομένως να πρόκειται για ομάδα Euroleague. Η Χάποελ παίζει στο Eurocup και θέλει να το κατακτήσει, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τη Euroleague της σεζόν 2025-26. 

Το ίδιο θέλει να κάνει και η Μπεσίκτας, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο Σέρβος σέντερ των 224 εκατοστών είναι... τρόμος κάτω από τα καλάθια, ενώ έχει και ποιότητα. Ο Μαριάνοβιτς έφυγε από την Ευρώπη και συγκεκριμένα τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2015 και το τελευταίο παιχνίδι του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό στη "Χάλα Πιονίρ", στις 9 Απριλίου 2015, όταν ο Αστέρας νίκησε 69-68. 

Μπεσίκτας: Το εμπόδιο για τον Μαριάνοβιτς

Ο Μαριάνοβιτς είναι κοσμαγαπητός, ενώ έχει και πορεία στο... σινεμά, παίζοντας τον κακό σε μία από τις ταινίες της σειράς με ήρωα τον Τζον Γουίκ. Ο "Μπόμπι", που ξεσήκωσε προσφάτως το κοινό στη Λιουμπλιάνα, στο φιλικό προς τιμή του Γκόραν Ντράγκιτς, είναι free agent. Ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους όσο δεν κλείνει στο NBA. Πάντως, δεν θα ήταν αφύσικο, στα 36 του πια, να θέλει να παίξει κατευθείαν σε ομάδα Euroleague. 

Η ομάδα του επίσης Σέρβου Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, πάντως, κάνει την προσπάθειά της. 

Ο βετεράνος σέντερ έχει παίξει 331 ματς στο NBA, με 5,5 πόντους, με 58% στα σουτ εντός πεδιάς, και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.