Μπορεί ο Τζούνιορ Μπρίτζμαν να... συστήθηκε ως παίκτης στο NBA με τις φανέλες των Μιλγουόκι Μπακς και των Λος Άντζελες Κλίπερς πλέον όμως ετοιμάζεται να εισέλθει στην κορυφαία λίγκα μπάσκετ του κόσμου και ως μέτοχος! Αμερικανικά δημοσιεύματα έριξαν την "βόμβα" ότι αγοράζει το 10% της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 350 εκατομμύρια δολάρια.

Ο άλλοτε παίκτης των Μπακς, Τζούνιορ Μπρίτζμαν αγοράζει το 10% των Μπακς

Απίστευτη είναι η ιστορία του Τζούνιορ Μπρίτζμαν ο οποίος κατάφερε να βγάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ, όχι από το μπάσκετ αλλά από τον επιχειρηματικό κόσμο! Μπορεί στην μπασκετική του καριέρα να έβγαλε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια όμως οι επιχειρηματικές του κινήσεις στην πορεία του έχουν αποφέρει μια περιουσία ανώτερη των 600 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα, είναι και ομιλητής του NBA και έχει συμβουλευτικό ρόλο προς τους παίκτες για τις επενδύσεις του.

Μια εξ' αυτών που έχει γίνει πρώτο θέμα και αυτού είναι και η κίνηση του να αγοράσει το 10% των μετοχών της πρώην του ομάδας, των Μιλγουόκι Μπακς στα 70 του χρόνια και έχοντας πετύχει πολλά στην καριέρα του με τις επενδύσεις του. Ο ίδιος αγωνίστηκε στον "μαγικό κόσμο" του μπάσκετ από το 1975 έως το 1987, για δέκα ολόκληρα χρόνια δηλαδή στα "ελάφια"και στους Κλίπερς για 2 σεζόν με μέσους όρους καριέρας 13.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα που έβγαζε ως παίκτης δεν ήταν αρκετά για αυτό και στράφηκε σε άλλες λύσεις και αποφάσισε να κάνει επενδύσεις στον επιχειρηματικό κόσμο. Αρχικά επένδυσε στα εστιατόρια Wendy's όπου έφτασε να έχει πάνω από 100 καταστήματα τα οποία πούλησε το 2016. Μάλιστα, την συγκεκριμένη σεζόν, ο ίδιος πρωταγωνιστούσε στην Forbes ως ο τέταρτος πλουσιότερος παλαίμαχος αθλητής παγκοσμίως, πίσω από τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και Άρντολντ Πάλμερ.